Wetenschappelijke Onderzoeken

Een nascholingsdag speciaal georganiseerd voor afgestudeerde kattengedragstherapeuten of studenten die zich in de laatste module van de opleiding tot kattengedragstherapeut bevinden.

Een wetenschappelijk onderzoek lezen is nog niet zo eenvoudig en interpreteren lijkt al helemaal niet te doen. Zijn de conclusies die tijdens een onderzoek zijn getrokken wel juist? Of heeft de onderzoeker het onderzoek teveel naar zijn wensen laten hangen…

Kattengedragstherapeut Liesbeth Puts neemt je mee in de wereld van de wetenschappelijke onderzoeken en laat je aan de hand van bestaande onderzoeken zien hoe je hiermee om moet gaan en welke vragen je jezelf moet stellen om een onderzoek goed te beoordelen. Een nascholing die je niet wilt missen in je vak als gedragstherapeut!

Tijdens deze dag zal o.a. het onderzoek van Stelow naar de relatie tussen vachtkleur en karakter centraal staan, om hierbij verder inzicht te verschaffen hoe je een onderzoek moet interpreteren. Dit onderzoek kun je opvragen via info@kattenacademie.nl.

Informatie

Datum: nog geen datum bekend

Tijden: 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Katten Academie, Drostendijk 30 te Beemte- Broekland

Prijs: 95 euro inclusief lesmateriaal koffie/thee en een certificaat, exclusief BTW en lunch