Het team van de Katten Academie

De Katten Academie is opgericht door Sonja van Leeuwen, paraveterinair en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat.

Na jarenlang als paraveterinair te hebben gewerkt heeft Sonja samen met Sacha Gaus en Drs. Margit Bossard de opleiding tot Feline Gedragstherapeut opgericht bij de Martin Gaus Academie. Inmiddels is Sonja de Katten Academie gestart en probeert zij, samen met haar collega gedragstherapeuten in Nederland, steeds meer begrip te krijgen voor het (normale) natuurlijke gedrag van katten en eigenaren te begeleiden hun kat(ten) beter te begrijpen.

Daarnaast is Sonja van Leeuwen ambassadeur van Royal Canin sinds 2011. Bij deze samenwerking wordt kennis uitgewisseld en uitgedragen naar katteneigenaren.

Sonja wordt bijgestaan door drie kanjers van teamleden: Pauline van de Haar, Celina Willemsen en Adriënne van ‘t Wout.

Pauline van de Haar is als stagiaire begonnen bij het team. Zij voerde administratieve taken uit binnen de organisatie. Sinds januari 2016 is Pauline voor vast het team komen versterken als gediplomeerd gedragstherapeut voor katten. Daarnaast voert zij administratieve taken uit.

De hekkensluiter van dit team is Adriënne van ‘t Wout. Zij is als projectcoördinator verbonden aan de Katten Academie en houdt zich bezig met de website, de nieuwsbrieven en andere marketingactiviteiten.

De Katten Academie werkt met stagiaires en op dit moment zijn wij erg blij met Celina Willemsen.

Celina heeft haar diploma Manager Recreatiedieren behaald, wat aangeeft dat ze ruime ervaring heeft met o.a. boerderij- en huisdieren. Maar haar passie ligt bij katten en daar wil ze dan ook graag in verder. Ze volgt workshops en opleidingen bij de Katten Academie, heeft het diploma Kattentrimmen al behaald en ze is druk bezig met het opzetten haar eigen bedrijf.

Sonja van Leeuwen