HET TEAM VAN DE KATTEN ACADEMIE

De Katten Academie is opgericht door Sonja van Leeuwen: paraveterinair, kattentrimster en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat.

Na jarenlang als paraveterinair te hebben gewerkt heeft Sonja samen met Sacha Gaus en Drs. Margit Bossard de opleiding tot Feline Gedragstherapeut opgericht bij de Martin Gaus Academie.

Inmiddels is Sonja de Katten Academie gestart en probeert zij, samen met haar collega-gedragstherapeuten in Nederland, steeds meer begrip te krijgen voor het (normale) natuurlijke gedrag van katten en eigenaren te begeleiden hun kat(ten) beter te begrijpen.

Daarnaast is Sonja van Leeuwen ambassadeur van Royal Canin sinds 2011. Bij deze samenwerking wordt kennis uitgewisseld en uitgedragen naar katteneigenaren.

Sonja wordt bijgestaan door drie kanjers van teamleden: Pauline van de Haar, Celina Willemsen en Adriënne van ‘t Wout.

Pauline van de Haar is als stagiaire begonnen bij het team. Sinds januari 2016 is Pauline voor vast het team komen versterken als gediplomeerd gedragstherapeut voor katten. Daarnaast is ze boekhoudkundig assistente voor de Katten Academie. In haar vrije tijd is ze creatief bezig met onder andere muziek en toneel.

Celina Willemsen is in juli 2017 als stagiaire begonnen en inmiddels is ze per 1 mei 2019 officieel in dienst als assistente van Sonja en studiebegeleider voor de opleidingen. Ze heeft zelf ook de opleiding tot Kattentrimster gevolgd, is in opleiding tot Kattengedragstherapeut en runt daarnaast nog haar eigen bedrijfje als o.a. kattenoppas aan huis.

De hekkensluiter van dit team is Adriënne van ‘t Wout. Zij zet zich als freelancer in voor alles wat met de marketing en Social Media van o.a. de Katten Academie te maken heeft. Ze houdt zich vooral bezig met de website, de nieuwsbrieven en de Facebookpagina.

Sonja van Leeuwen