HET TEAM VAN DE KATTEN ACADEMIE

De Katten Academie is opgericht door Sonja van Leeuwen: paraveterinair, kattentrimster en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat.

Na jarenlang als paraveterinair te hebben gewerkt heeft Sonja samen met Sacha Gaus en Drs. Margit Bossard de opleiding tot Feline Gedragstherapeut opgericht bij de Martin Gaus Academie.

In 2015 is Sonja zelfstandig verder gegaan met de Katten Academie en probeert zij, samen met haar collega-gedragstherapeuten in Nederland, steeds meer begrip te krijgen voor het (normale) natuurlijke gedrag van katten en eigenaren te begeleiden hun kat(ten) beter te begrijpen.

Vanaf 1 april 2020 valt de Katten Academie weer onder de Martin Gaus groep, die ondertussen was overgenomen door Prins Petfoods en onder de tak Edupet valt. Edupet is al snel uitgegroeid naar een brede academie voor alle diersoorten. Ook is er een keurmerk voor Dierenwelzijn, het Martin Gaus Keurmerk. Onderdeel van het keurmerk is de rol van de keurmerkdragers als leerbedrijf voor de studenten, de toekomstige dierprofessionals.

Het team van de Katten Academie is dus groots uitgebreid, maar natuurlijk blijven alle bekende gezichten.

Sonja van Leeuwen en Maggie Ruitenberg (van het Katten Kenniscentrum Nederland) blijven de hoofddocenten van alle lezingen en de opleidingen, daarnaast werken we nog steeds met een groot team van bekende freelance docenten.

Op kantoor van de Katten Academie vind je nog steeds het bekende gezicht van Celina Willemsen en achter de schermen blijft Pauline van de Haar ook actief betrokken. Deze nieuwe ontwikkeling is een grote stap vooruit waarin we al onze ideeën waar kunnen maken en de kattenliefhebbers nog beter kunnen ondersteunen.

Zien we jou snel in Veenendaal bij een van onze lessen?

Sonja van Leeuwen