Versoepelingen corona virus

Laatste update 14 mei 2020 –

Afgelopen periode hebben wij een aantal lezingen online aangeboden, een mooie uitkomst om kennis op te doen vanuit huis. Indien nodig zullen wij dit op deze manier blijven doen. Maar langzaam komt er ruimte voor versoepelingen van de maatregelen omtrent corona. Daarom kijken wij al voorzichtig uit naar 1 juni. Indien de versoepelingen doorgaan bieden wij vanaf dan weer educatie aan op locatie in Veenendaal.

We zijn daarom druk bezig met voorbereidingen om er voor te zorgen dat onze bezoekers een prettig verblijf ervaren, en waarbij we uiteraard de richtlijnen van de overheid volgen.

Dat betekent dat wij een bezoekersaantal van 25 als maximum hanteren bij al onze cursussen. Bij grotere groepen wordt er gekeken naar een passende oplossing, zoals het opsplitsen van de groep in 2 of het online aanbieden van de cursus. Ook ontvang je bij aanvang van je cursusdag op onze locatie een eigen desinfectiespray waarmee je op verschillende gewenste momenten je handen kan desinfecteren. Het geven van rondleidingen door de Prins Petfoods fabriek is helaas nog steeds niet mogelijk omdat met de 1,5 meter regel het niet mogelijk is groepen op een veilige manier rond te leiden.

Daarnaast vragen we je, wanneer je ons bezoekt, je te houden aan de algemene maatregelen van de Rijksoverheid. De basis regels zijn te lezen via deze link.

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je meer weten? Neem gerust contact op via mail of telefoon.

We hopen je snel weer te zien!