Kittens flessen vanaf 1 dag oud

Stichting Kittenopvang Moederloos begeleidt al jaren eigenaren en gastgezinnen met een kitten, een nestje of moederloze kittens.

Ze doet dit door middel van voorlichting over voeding en verzorging van jonge kittens. Deze kennis is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de oprichtster Patricia Sluiter – ter Horst. Begonnen als paraveterinair heeft ze zich hier door de jaren heen in gespecialiseerd.

Tijdens deze dag van 10.00 tot 16.00 uur, krijg je brede informatie die je kan helpen om goed vast te stellen wat er aan de hand is en hoe verder te (be)handelen.

Na afloop krijg je een certificaat van deelname.

Het is ook mogelijk tijdens de dag het handboek aan te schaffen dat door Patricia zelf is geschreven. Deze geeft nog meer verdieping over dit onderwerp.

LET OP: Voor 2018 zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze dag. Indien je je toch wilt aanmelden dan kan dat en kunnen we je op de interesselijst van 2019 plaatsen. Zodra er nieuwe data bekend zijn word je als eerste op de hoogte gebracht. Vermeld dit op het inschrijfformulier bij ‘overige’, omdat het niet mogelijk is een datum te kiezen.

Informatie

Datum: 1 februari, 29 maart, 12 april, 17 mei en 14 juni 2019

Tijden: 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Katten Academie, Drostendijk 30 te Beemte- Broekland

Prijs: 105 euro inclusief lesmateriaal koffie/thee en een certificaat, exclusief BTW en lunch