Verdieping Katten Trainen

Deze workshop is een vervolg op de basis lesdag Katten Trainen die we al een aantal jaar aanbieden op de Katten Academie.

Het is dus een vereiste dat je de basis al gevolgd hebt of dat je al ervaring hebt op het gebied van het trainen van dieren. Er zal vooral veel in de praktijk gewerkt worden maar een stukje theorie hoort er ook bij.

Tegenwoordig lopen veel katteneigenaren en professionals tegen het probleem aan dat katten angstig of agressief zijn tijdens bijvoorbeeld een dierenartsbezoek of trimbeurt. Hier wordt deze dag daarom extra aandacht aan besteed. Want hoe kun je dit voorkomen? Hoe ga je er mee om en wat kun je met training bereiken?

Tijdens deze les is er veel ruimte voor eigen input. Heb je dingen waar je tegen aanloopt tijdens het trainen of wil je weten hoe je een bepaalde oefening aanpakt? Dan kun je dat voor of tijdens de les aangeven en dan wordt dat behandeld.

Er wordt gewerkt met de katten van Sonja van Leeuwen van de Katten Academie. Indien je een kat hebt waarvan je denkt dat hij geschikt is om mee te komen, neem dan contact op met de Katten Academie.

Met de opgedane kennis kun je thuis meteen aan de slag. Ook als je een minder sociale kat hebt.

Deze cursus wordt gegeven door dierentrainster en oprichtster van de Konijnen Academie: Bernice Muntz. Eerder al trainde ze wilde dieren als kaaimannen, dassen, otters en schildpadden in gevangenschap om vrijwillig mee te werken aan verzorgende en medische handelingen. Daarnaast is zij auteur van de boeken: High five met je konijn, Het gelukkige konijn en De gelukkige cavia. Zij geeft cursussen en lezingen aan diereigenaren.

Date

okt 02 2020
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 95,- inclusief btw, lesmateriaal koffie/thee/lunch en een certificaat

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category