Twee daagse cursus Bach Bloesem Remedies

Kattengedrag en wat nog meer…?

Je bent al bekend met de (vele) vormen van kattengedrag.
Je bent al dan niet bekend met de manier waarop je ongewenst gedrag zou kunnen ombuigen…
Je bent misschien wel op zoek naar meer instrumenten in je “gereedschapskoffer.”
Je wil meer kennis over wat deze vorm van natuurgeneeskunde voor jou en jouw eigen katten kan betekenen.
Of misschien wil je katten en hun eigenaren wel nog beter kunnen helpen. Bach Bloesem Remedie kan hierbij namelijk een grote hulp zijn.

In een tweede daagse cursus die plaats vindt op 19 oktober en 2 november 2020,  zal Margriet Cremers Dudok van Heel van Silverlinde, uitleg geven over deze therapie en vooral toelichten hoe deze als inzichtstherapie kan worden ingezet. De vele bachtypes en de daarbij behorende gedragingen worden uitgebreid besproken. De maatregelen welke kunnen helpen om ongewenst gedrag te veranderen en de wijze van receptuur samenstelling komt uiteraard aan bod. Naast het theoretische gedeelte is er volop aandacht voor de praktijk aan de hand van de aanwezige katten op de academie en meegebrachte papieren casussen.

Het is een vereiste dat je al wat kennis hebt opgedaan over kattengedrag. Je kan Bach Bloesem Remedie namelijk niet gebruiken zonder te weten waarom een kat bepaald gedrag vertoont en hoe je dat interpreteert. Laat daarom op je inschrijvingsformulier weten welke ervaring (in grote lijnen) je met katten hebt.

Datum

okt 19 2020 - nov 02 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€ 225,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee/lunch en een certificaat

Locatie

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Categorie