Summer School Seizoen 1

Tijdens de aankomende zomer kun jij als katteneigenaar jezelf helemaal inlezen, -luisteren en -kijken over de meest gestelde kattenvragen!
Onderwerpen die aan bod komen in het eerste seizoen zijn onder andere een katvriendelijk huis, blaasgruis bij je kat, wat moet je doen als je kat bijt en slaat of sloopt en nog veel meer!

Na het hele seizoen is er op 30 juli een live webinar waarbij je al je vragen kunt stellen aan Sonja van Leeuwen en het Prins Care Team!

Voor 10 euro per maand kun je een heel seizoen van 8 afleveringen Summer School volgen, je kan op elk gewenst moment instromen.

Je krijgt dan toegang tot jouw eigen Edupet Academy account (www.edupetacademy.nl) en daar zullen alle afleveringen online komen te staan. Je zult verschillende deskundige aan het woord zien en we hebben een hoop uiteenlopende onderwerpen voor je op een rij gezet. Op 1 juli trappen we af met: ‘Kattengedrag, begrijp ik mijn kat?’ Daarna komt er elke maandag en vrijdag, 4 weken lang, een nieuwe aflevering online. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je meer weten? Dan kun je je ook nog opgeven voor seizoen 2.

Q&A!

Op de laatste donderdag van de maanden juli, augustus en september worden er online spreekuren gehouden van 19:00 – 20:00. Tijdens deze spreekuren kun je al je kattenvragen stellen aan Sonja van Leeuwen en het Prins Care Team!

Na het volgen van een seizoen krijg je het certificaat.

Inschrijfgeld terug ontvangen?

Als jij je naar aanleiding van de Summer School opgeeft voor 1 van de daglezingen (bijvoorbeeld Kattengedrag 1) voor 31 december 2020 dan krijg je 10% korting op een lezing naar keuze! Jouw deelname aan de Summer School is dan slechts 50 cent!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website! Je hebt nu nog even de tijd om alle afleveringen terug te kijken voor het laatste spreekuur op 24 september.

Datum

jun 30 2020 - jul 30 2020
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€10,- per maand inclusief btw, 8 afleveringen, toegang tot de online spreekuren en een certificaat

Labels

Katteneigenaren

Locatie

Online
Categorie
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.