Summer School Seizoen 2

Tijdens de aankomende zomer kun jij als katteneigenaar jezelf helemaal inlezen, -luisteren en -kijken over de meest gestelde kattenvragen!
Onderwerpen die aan bod komen in het eerste seizoen zijn onder andere een katvriendelijk huis, blaasgruis bij je kat, wat moet je doen als je kat bijt en slaat of sloopt en nog veel meer!

Na seizoen 2 is er op 27 augustus een live webinar waarbij je al je vragen kunt stellen aan Sonja van Leeuwen en het Prins Care Team!

Voor 10 euro per maand kun je een heel seizoen van 8 afleveringen Summer School volgen, je kan op elk gewenst moment instromen.

Je krijgt dan toegang tot jouw eigen Edupet Academy account (www.edupetacademy.nl) en daar zullen alle afleveringen online komen te staan. Je zult verschillende deskundige aan het woord zien en we hebben een hoop uiteenlopende onderwerpen voor je op een rij gezet. In augustus kom je onder andere volgende de onderwerpen tegen: “Kan ik mijn kat corrigeren?” en “Hoe introduceer ik een nieuwe kat in huis?”

Q&A!

Op de laatste donderdag van de maanden juli, augustus en september worden er online spreekuren gehouden van 19:00 – 20:00. Tijdens deze spreekuren kun je al je kattenvragen stellen via de chat.

Na het volgen van een seizoen krijg je een certificaat.

Inschrijfgeld terug ontvangen?

Als jij je naar aanleiding van de Summer School opgeeft voor 1 van de daglezingen (bijvoorbeeld Kattengedrag 2)  voor 31 december 2020 dan krijg je 10% korting op een lezing naar keuze! Jouw deelname aan de Summer School is dan slechts 50 cent!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website! Je hebt nu nog even de tijd om alle afleveringen terug te kijken voor het laatste spreekuur op 24 september.

Datum

jul 31 2020 - aug 27 2020
Expired!

Tijd

All Day

Kosten

€10,- per maand inclusief btw, 8 afleveringen, toegang tot de online spreekuren en een certificaat

Locatie

Online
Categorie