cheap essay writing dissertation en philosophie plan i need help on an essay stats homework help dissertation le theatre est un divertissement dissertation and itde

Wordt verplaatst! Start module 5 – FGT opleiding

Katten zijn anders dan mensen: ze spreken hun eigen taal en hebben hun eigen gewoonten.
Kennis over het wezen van de kat en een goed begrip van leerprocessen leiden tot een betere omgang met katten. Daardoor kan niet alleen probleemgevend gedrag voorkomen worden, maar ook kan veel probleemgevend gedrag blijvend worden opgelost.

Een Feline Gedragstherapeut helpt individuele katteneigenaren bij het verkrijgen van inzicht in het gedrag van hun kat(ten). Op een deskundige wijze ondersteunt de therapeut hen bij het ombuigen van probleemgevend gedrag van de kat naar gewenst gedrag. Als Feline Gedragstherapeut leer je eigenaren omgaan met hun (probleemgevende) kat, laat je hen begrijpen wat er aan de hand is en wat zij zelf (onder deskundige begeleiding) kunnen doen om het gedrag van hun kat in betere banen te leiden.

Inhoud:

– Psychologie van de mens;
– Communicatie van de mens;
– Psychologie en communicatie in de praktijk

Deze module bestaat uit 6 lesdagen.

Of je deze module ook moet volgen voor een diploma tot kattengedragstherapeut is in overleg met Sonja van Leeuwen. Dit i.v.m. eventuele vooropleidingen.

 

Voor meer informatie, klik hier.

The event is ongoing.

Date

mei 28 2020 - jun 13 2020
Ongoing...

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 825,- vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal, koffie/thee en certificaat van deelname

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category