writing a cv for an academic position phd medical research proposal research paper on mobile phone caltech phd thesis electronic thesis and dissertation lsu essay for you high school level
https://kattenacademie.nl/kittens-flessen-vanaf-1-dag-oud/

Online lezing: Kittens Flessen

Deze lesdag wordt in verband met de maatregelen rondom het coronavirus ONLINE gegeven. Heb je je voor deze les ingeschreven dan ontvang je meer informatie.

Stichting Kittenopvang Moederloos begeleidt al jaren eigenaren en gastgezinnen met een kitten, een nestje of moederloze kittens. Ze doet dit door middel van voorlichting over voeding en verzorging van jonge kittens. Deze kennis is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de oprichtster Patricia Sluiter – ter Horst. Begonnen als paraveterinair heeft ze zich hier door de jaren heen in gespecialiseerd.

Tijdens deze dag krijg je brede informatie over het flessen van kittens, dingen die fout kunnen gaan, hoe kun je goed vast stellen wat er dan aan de hand is en hoe verder te (be)handelen.

Speciaal voor dierenartsen is er een aparte lezing over het flessen van kittens, hier wordt er namelijk dieper ingegaan op bepaalde materie. Deze lezing wordt ook door Patricia gegeven en kan op aanvraag geregeld worden.

Het is ook mogelijk om het handboek (€20,-) aan te schaffen dat door Patricia zelf is geschreven. Deze geeft nog meer verdieping over dit onderwerp.

Date

mei 29 2020
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 75,- vrijgesteld van btw, inclusief lesmateriaal en een certificaat

Location

Martin Gaus Academie
Category