Lezing: Kattengedrag 2

Wil jij de kattenrassen leren kennen door de ogen van een gedragstherapeut? Wil je weten hoe je een nieuwe hond of kat het beste kan introduceren aan je huidige kat? Wil je er achter komen hoe één van de belangrijkste communicatiemiddelen van katten onderling werkt of wil je weten hoe je je gepensioneerde jager het beste kan ondersteunen tijdens zijn laatste levensfase? Dan ben je bij deze lezing aan het juiste adres!

De onderwerpen die aan bod komen:
– Uiterlijk en karakter van verschillende rassen
– Introduceren van een nieuwe kat/hond
– Feromonen
– Ouderdomskwaaltjes
– Praktijkvoorbeelden bespreken
– Aanpassingen voor de senior

Als katteneigenaar of wanneer je werkt met katten, is het belangrijk om bepaalde basis kennis te hebben om het leven van jouw kat of de katten waarmee je werkt, katvriendelijk te maken. Zo is het goed om te weten welke verschillende rassen er zijn, niet alleen qua uiterlijk maar vooral ook qua innerlijk, dat kan namelijk enorm verschillen! Ook is het noodzakelijk om 1 van de meest gebruikte communicatiemiddelen van katten te kennen en weten hoe je twee of meerdere katten (of honden) het beste aan elkaar kan introduceren zonder bonje.Wanneer onze huistijgers ouder worden, hebben ze vaak wat andere zorg nodig. Om de senioren wat extra in de schijnwerpers te zetten, besteden we daar de middag van deze lezing aan.

Doelgroep en docent
De informatie die in deze lezing gegeven wordt is interessant voor elke kattenliefhebber. Of je nou met katten werkt of niet, of je een kitten of een senior in huis hebt, wel of geen hond, wel of geen raskat. Voor iedere katteneigenaar is dit een waardevolle lezing.

Sonja van Leeuwen, gedragstherapeut en trimmer voor katten en oprichtster van de Katten Academie is de docent voor vandaag.

In verband met het coronavirus mag je deze lezing ook vanuit huis volgen. Je krijgt dan een link van ons zodat je de les live thuis op je laptop of zelfs op je mobiel kan kijken. Het lesmateriaal krijg je dan digitaal opgestuurd en het certificaat sturen we naderhand via de post naar je toe!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

okt 31 2020

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 95,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch en een certificaat

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category