persuasive essay on the glass menagerie master thesis development economics persuasive essay on genetically modified food best buy resume app windows phone a rose for emily thesis statement

Workshop: Introductie Natuurgeneeskunde

Silverlinde verzorgt een workshop: introductie veterinaire natuurgeneeskunde.

De opkomst van natuurlijke geneeswijzen in Nederland loopt gestaag. Steeds meer mensen kiezen, ook voor hun katten, voor een andere, holistische aanpak van (medische)problemen. Wat ons betreft een mooie ontwikkeling en daar willen wij als Katten Academie graag in mee. Om eens goed op een rijtje te krijgen wat natuurgeneeskunde precies inhoud, komt Margriet naar de Katten Academie om een introductieworkshop te geven.

Tijdens de workshop leer je de mogelijkheden en onmogelijkheden van natuurgeneeskunde en komt er onder andere het volgende naar voren:

– Wat is natuurgeneeskunde, fabels en feiten

– Welke therapieën zijn er?

– BACH therapie

– Aroma therapie

– Fyto therapie

– Homeopathie

– Bioresonantie

– Fotonen therapie

– Celzout therapie

De Silverlinde is het kenniscentrum op het gebied van veterinaire natuurgeneeskunde. Het centrum is meer dan 25 jaar geleden gestart door Margriet Cremers Dudok van Heel en wordt nog steeds door haar geleid. Een integrale praktijk, een deeltijd opleiding veterinaire natuurgeneeskunde, vele cursussen en natuurlijke producten maken al meer dan 25 jaar deel uit van Silverlinde activiteiten.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

aug 29 2020

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 95,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch en een certificaat

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category