Evidensia nascholing – Cat Friendly Clinic

Voor deze (vervolg)lezing wordt je aan de hand van een checklist meegenomen in waarom en hoe je de kliniek katvriendelijk kunt maken en al het personeel een Catitude krijgt.

Als je bekend bent met de oorsprong van de kat wordt in een keer duidelijk dat we in omgang met de kat hier vaak te weinig rekening mee houden. Door hierin meer inzichten te geven en dit te koppelen aan praktijksituaties krijg je alle informatie om de kliniek en jezelf meer katvriendelijk te maken.

Aan het einde van de dag weet je ook wat er nodig is aan aanpassingen voordat je de erkenning Cat Friendly Clinic kunt aanvragen. We zullen je motiveren een doel te stellen en met je collega’s in gesprek te gaan dit samen te bereiken. We leggen uit welke positieve veranderingen dit kan geven in werksfeer en de omzet van de kliniek.

Deze lezing wordt verzorgd door: Sonja van Leeuwen (paraveterinair, kattengedragstherapeut en eigenaresse van de Katten Academie) en Dr. Margit Bossard (gedragsdeskundig dierenarts).

 

Deze lezing is toegankelijk voor dierenartsen en dierenarts assistentes vanuit Evidensia praktijken en die al de Evidensia basis Kattengedrag lezing gevolgd hebben.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

nov 13 2020

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 175,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch en een vaardigheidsbewijs

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category