Evidensia nascholing – Trimmen zonder narcose

In de dierenkliniek kom je regelmatig katten tegen met vachtproblemen. Grote klitten of zelfs een vervilte vacht. Vaak hebben deze problemen een medische reden. Denk aan een slecht gebit, artrose of nier-/schildklier problemen waardoor de kat zichzelf niet goed kan verzorgen. Soms is de eigenaar onwetend of is het voor hem/haar niet (meer) mogelijk de vacht van de kat op de juiste manier te verzorgen.

Met de informatie van deze onderwijsmodule denken we jullie een goede ondersteuning te kunnen bieden bij situaties waarin je een kat met vachtproblemen tegen komt. Hoe kun je deze kat het beste helpen op dat moment? Welke vachtproblemen komen er veel voor en hoe handel je dan?

Deze nascholingsdag zal beginnen met een stuk theorie maar daarna gaan jullie in de praktijk aan de slag. Voor dat onderdeel zijn er modellen nodig (meer informatie binnenkort)

Na afloop ontvang je een vaardigheidsbewijs, ingevuld door de docent. Je kunt zien wat je op basis van de antwoorden van een korte kennistest aan het begin én einde van de lesdag allemaal hebt bijgeleerd. Ook worden de praktijkoefeningen geëvalueerd.

Deze lezing wordt verzorgd door: Sonja van Leeuwen (paraveterinair, kattengedragstherapeut en eigenaresse van de Katten Academie).

Maximaal 10 deelnemers!

 

Deze lezing is toegankelijk voor dierenartsen en dierenarts assistentes vanuit Evidensia praktijken.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

nov 27 2020

Time

10:00 - 16:00

Cost

€ 175,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch en een vaardigheidsbewijs

Location

Katten Academie
Turbinestraat 11, 3903 LV Veenendaal
Category