Cat Ladies Night

De Cat Ladies Night is kort gezegd: een avondje vol gezelligheid met mede-kattenliefhebbers.

Tijdens de allereerste editie gaan we een foute katten-bingo houden, onder het genot van een hapje en een drankje. Er worden twee rondes bingo gespeeld met een pauze ertussen om gezellig bij te kletsen. Bij elke ronde kunnen er drie kattige prijzen gewonnen worden voor onze kattenvriendjes thuis. Naast dat er items voor de kat te winnen zijn, hebben we ook super leuke spulletjes voor ons kattenvrouwen zelf te koop!

Bij de eerste editie van de Cat Ladies Night houden we dus een foute katten-bingo maar we zullen regelmatig nieuwe leuke thema’s verzinnen, bijvoorbeeld een filmavond en snuffelmatten maken. Zo is er voor ieder wat wils.

Informatie Cat Ladies Night

Datum: 22-02-2019

Tijden: 19.00 tot 22.00 uur

Locatie: Katten Academie, Drostendijk 30 te Beemte- Broekland

Prijs: 27,50- euro inclusief koffie/thee, een hapje en een drankje en twee bingokaarten, exclusief BTW.

Informatie Cat Ladies High Tea

Datum: 23-03-2019

Tijden: 13.00 tot 16.00 uur

Locatie: Katten Academie, Drostendijk 30 te Beemte- Broekland

Prijs: 35,- euro inclusief koffie/thee, een high tea en twee bingokaarten, exclusief BTW.

Cat Ladies High Tea

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die verder weg wonen en misschien liever niet in de avond de weg op gaan. Vandaar dat we, naast de Cat Ladies Night, óók de Cat Ladies High Tea in het leven hebben geroepen! Dit wordt vanzelfsprekend een middag vol gezelligheid met mede-kattenliefhebbers.

Tijdens de allereerste editie gaan we ook een foute katten-bingo houden, Er worden twee rondes bingo gespeeld met een pauze ertussen om gezellig bij te kletsen. Bij elke ronde kunnen er drie kattige prijzen gewonnen worden voor onze kattenvriendjes thuis. Naast dat er items voor de kat te winnen zijn, hebben we ook super leuke spulletjes voor ons kattenvrouwen zelf te koop!

In plaats van een hapje en een drankje bieden we dus een high tea aan. We zullen zoete en hartige lekkernijen aanbieden, ook houden we rekening met de mensen die vegetarisch eten. Net zoals bij de Cat Ladies Night gaan we regelmatig nieuwe thema’s verzinnen.