Informatie Cat Ladies High Tea

Datum: 28-09-2019, 23-11-2019

Tijden: 13.00 tot 16.00 uur

Locatie: Katten Academie, Drostendijk 30 te Beemte-Broekland

Maximaal aantal deelnemers: 12 personen

Prijzen:

High Tea + Sieraden maken met kattenvacht: €45,- inclusief koffie/thee, een high tea en het zelfgemaakte kattensieraad (1 sieraad + 2 bedeltjes naar keuze), exclusief BTW.

High Tea + Workshop snuffelmatten maken: €40,- inclusief koffie/thee, een high tea en de zelfgemaakte snuffelmat (+ materialen), exclusief BTW.

Cat Ladies High Tea

De Cat Ladies High Tea is bedoeld voor kattenliefhebbers die zin hebben in een middag met lekker eten, gezelligheid en natuurlijk: katten!

Bij de High Tea worden er zoete en hartige lekkernijen aangeboden, heb je dieetwensen dan is dat geen probleem!

We wisselen regelmatig de thema’s, om het voor iedereen interessant te houden.

Tijdens de eerstvolgende Cat Ladies High Tea op 28 september 2019 organiseren we weer een workshop snuffelmatten maken.

Je gaat dan ook met een mooie zelfgemaakte snuffelmat naar huis!

Deze workshop wordt gegeven door Dorine van Fleeceflosjes en Snuffelmatten

Op 23 november hebben we ook iets speciaals geregeld: Mariët van Sieraden van Jetje komt een workshop sieraden maken geven.

Maar niet zo maar sieraden… Bij deze Cat Ladies High Tea mag je de vacht van je eigen kat(ten) meenemen om die te verwerken in een sieraad (met/zonder bedeltjes) naar keuze!

Zo heb je bijvoorbeeld een autohanger, armband of ketting met de vacht van jouw geliefde kattenvriendje(s), als gedenksieraad of natuurlijk als eerbetoon.

De kattenvacht komt in een glasbolletje aan een ketting of autohanger of als kwastje aan een armband.

Voor de glasbolletjes maakt het niet uit hoelang het haar is, maar wil je het aan een kwastje dan graag minimaal 1cm lengte van het haar/vacht.

Indien er voldoende tijd is, kun je ervoor kiezen ook een tweede sieraad te maken, dit wordt met Mariët overlegt op de dag zelf en wordt ook op de dag zelf contant bij haar afgerekend.