college application essay writing service a good apa style papers for sale dissertation help ireland proposal persuasive documented research essay about japan

Welkom bij de Katten Academie: voor jouw opleidingen, nascholing en seminars omtrent kattengedrag. Vanaf 1 april 2020 is de Katten Academie onderdeel van Prins Petfoods en zijn we verhuist naar de Turbinestraat 11 in Veenendaal

Versoepelingen corona virus – Laatste update 14 mei 2020

Afgelopen periode hebben wij een aantal lezingen online aangeboden, een mooie uitkomst om kennis op te doen vanuit huis. Indien nodig zullen wij dit op deze manier blijven doen. Maar langzaam komt er ruimte voor versoepelingen van de maatregelen omtrent corona. Daarom kijken wij al voorzichtig uit naar 1 juni. Indien de versoepelingen doorgaan bieden wij vanaf dan weer educatie aan op locatie in Veenendaal.

We zijn daarom druk bezig met voorbereidingen om er voor te zorgen dat onze bezoekers een prettig verblijf ervaren, en waarbij we uiteraard de richtlijnen van de overheid volgen.

Dat betekent dat wij een bezoekersaantal van 25 als maximum hanteren bij al onze cursussen. Bij grotere groepen wordt er gekeken naar een passende oplossing, zoals het opsplitsen van de groep in 2 of het online aanbieden van de cursus. Ook ontvang je bij aanvang van je cursusdag op onze locatie een eigen desinfectiespray waarmee je op verschillende gewenste momenten je handen kan desinfecteren. Het geven van rondleidingen door de Prins Petfoods fabriek is helaas nog steeds niet mogelijk omdat met de 1,5 meter regel het niet mogelijk is groepen op een veilige manier rond te leiden.

Daarnaast vragen we je, wanneer je ons bezoekt, je te houden aan de algemene maatregelen van de Rijksoverheid. De basis regels zijn te lezen via deze link.

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je meer weten? Neem gerust contact op via mail of telefoon.

We hopen je snel weer te zien!

Gedragstherapeut of kattentrimmer worden?

Losse lezingen of nascholing over katten volgen?

Het kan allemaal bij de Katten Academie

Heb je een probleem met (één van) je kat(ten)?

Wij verzorgen gedragsconsulten aan huis.

Laat je kat professioneel trimmen bij

De Kattensalon

Aankomende evenementen:

No event found!
Load More

“…Na de opleiding tot trimmer kon ik werk maken van mijn liefde voor katten. Had ik jaren eerder moeten doen!…”

“…De Katten Academie is de gezelligste academie van Nederland, waar je je kunt laten scholen op alle gebieden omtrent het leukste dier dat er is: de kat…”

“…Je bent niet enkel student bij de Katten Academie, je wordt onderdeel van het Katten Academie team! En dat voelt als familie!…”