Trimworkshops

Katten showklaar maken

Deze workshop wordt speciaal voor kattentrimmers georganiseerd. Hier kunt u de fijne kneepjes leren van het showklaar maken van een kat in de trimsalon. Deze workshop wordt gegeven door kattengedragstherapeute en kattentrimster, Ellen van Klooster. Het meenemen van een eigen model is bij deze workshop verplicht.
 
Deze dag zal om 10.00 uur van start gaan en eindigen rond 16.00 uur. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U dient zelf voor uw lunch te zorgen. De kosten van deze workshop bedragen €95,- exclusief BTW. De workshop zal voor een kleine groep worden gegeven (max. 8 deelnemers), zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Verdieping Trimmen I

Tijdens deze nascholing verdiept u zich in de basis genetica, kleuren, verschillende rassen en verschillende ziekten gerelateerd aan de rassen.

Deze workshop zal in een kleine groep bij de Katten Academie gegeven worden door Ellen van Klooster. Dit om iedereen een goede persoonlijke verdieping te verstrekken tijdens een nascholing. Voor koffie, thee en lekkers  wordt gezorgd. U dient zelf zorg te dragen voor de lunch. De dag zal om 10.00 uur van start gaan en duren tot 16.00 uur. De kosten voor deze nascholing bedragen €95,- exclusief BTW.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Verdieping Trimmen II

Speciaal voor kattentrimmers worden er diverse nascholingen georganiseerd om kennis te blijven vergroten en te delen. Deze nascholing zal meer verdieping geven op het trimmen. De onderwerpen welke behandeld zullen worden tijdens de nascholing zijn verschillen in vachten, vachtstructuren en het trimmen van de bovenvacht, wat in deze tijd van het jaar gelijk goed van pas kan komen. Dit zal behandeld worden in theorie maar ook aan de hand van een praktijkdeel.

Deze workshop zal in een kleine groep bij de Katten Academie gegeven worden door Ellen van Klooster. Dit om iedereen een goede persoonlijke verdieping te verstrekken tijdens een nascholing. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U dient zelf voor uw lunch te zorgen. De dag zal om 10.00 uur van start gaan tot duurt tot 16.00 uur.

De kosten voor deze nascholing bedragen €95,- exclusief BTW.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Verdieping Trimmen III

Steeds vaker gebruiken kattentrimmers ook de schaar tijdens het trimmen. Maar welke kniptechnieken zijn hier geschikt voor? En welke scharen kun je hiervoor het beste gebruiken? Tijdens de workshop 'Katten knippen' wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende knipmogelijkheden. Natuurlijk gaan we ook oefenen met de verschillende kniptechnieken. Daarbij wordt er extra gelet op de houding van de trimmers.

De workshop wordt gegeven door Petra van Donkelaar. Petra trimt niet alleen katten, maar ook honden, konijnen en cavia’s. Bij deze dieren worden de verschillende scharen vaker gebruikt dan bij katten, maar dat kan dus in de toekomst veranderen.Deze workshop zal in een kleine groep bij de Katten Academie gegeven worden. Dit om iedereen een goede persoonlijke verdieping te verstrekken tijdens een nascholing. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U dient zelf voor uw lunch te zorgen. De dag zal om 10.00 uur van start gaan tot duurt tot 16.00 uur.De kosten voor deze nascholing bedragen €95,- exclusief BTW.Inschrijven kan via het inschrijfformulier.